In deze tijd waar alles online gaat realiseren meer en meer ondernemers dat ze moeten investeren in hun online aanwezigheid en uitstraling. Voor vele een ‘moetje’, of een noodzakelijk kwaad, maar laten we er even duidelijk over wezen, websites maken is leuk.

 

Het is geweldig om een meerwaarde te kunnen creëren in de uitstraling van een bedrijf of organisatie. Goede oplossingen te kunnen aanbieden en samen na te denken over wat de bezoeker nu zou willen. En zo de klant alvast een stukje van de belevenis van uw product of dienst te kunnen bieden. Dat wekt vertrouwen…

Met flink veel toeters en bellen en het ziet er al snel spectaculair uit

Gelikte websites kan (bijna) iedereen maken, lekker met flink veel toeters en bellen en het ziet er al snel spectaculair uit. Maar… hoe krijg je nu de boodschap van jouw bedrijf overgebracht in zoiets eenvoudigs als de uitstraling van je website? En dat gaat verder dan alleen het effect. Vragen stellen bij logische stappen; wat verwacht de bezoeker als hij/zij op deze knop klikt? Welke informatie zou je willen aantreffen op deze pagina? Wat wil je bereiken met je website? Is het zomaar je visitekaartje gebruik je hem als online folder? Of kan je hem misschien inzetten voor iets meer dan dat? Misschien eens handig om over na te denken?

 

Naast het feit dat er veel vraag is naar websites merk ik ook dat er vraag is naar content voor websites. Internet is een beeldrijk medium en het komt dan ook vaak voor dat ik gevraagd wordt om authentieke beelden te maken voor op de website. het mooie hiervan is dat je ook direct een mooie database van authentieke en unieke beelden van je bedrijf creëert waar je je social media posts ook weer kracht mee kunt bijzetten. ik merk aan mijn klanten die dit doen dat ze daar erg blij mee zijn wat zeg nou zelf; het juiste beeld zegt toch meer dan 1000 woorden?

enkele voorbeelden