Van Dijke

Gegevens project
Client

Raadgevend Ingenieursbureau van Dijke b.v.

Uitgevoerd

Positionering

Logo design

Huisstijl ontwerp

Website design en uitvoering

Portretfotografie

Architectuurfotografie

Lorem ipsum dolor sit amet

Probleem

Het oude logo en de huisstijl van Van Dijke waren sterk verouderd. Daarnaast waren er veel varianten van het ‘logo’ in omloop en was de leesbaarheid ervan dermate slecht dat het niet geschikt was voor social media. Ook de website was aan een flinke opfrisbeurt toe.

Opdracht

Ontwerp een monogram van de letters V en D en genereer daaruit de nieuwe huisstijl en website van Raadgevend Ingenieursbureau Van Dijke bv.

Onze Aanpak 

Na zeer veel uitstekende variaties van het monogram te hebben onworpen moesten we samen met de klant tot de conclusie komen dat het woordbeeld alleen al voldoende beeldkracht bezat en dat het samenvoegen met het monogram beiden geen recht doet. Uiteindelijk is er gezamelijk besloten voor de meest eenvoudige en dus herkenbare optie te gaan. Hieruit is de huisstijl uitgewerkt, de website en ook is de fotografie van de projecten, portretten en sfeerbeelden op de website volledig verzorgd door Balyon. Zo hebben de gewenste uitstraling goed weten te waarborgen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.