Beeld zegt meer dan 1000 woorden

1

Beeld werkt, het geeft content om je website te illustreren of je social media posts kracht bij te zetten. Beeld wordt namelijk binnen een fractie van een seconde geïnterpreteerd en verwerkt. Daarmee is het een ijzersterk communicatiemiddel, want mensen denken in beeld.

1

Goed beeld vertelt een verhaal en valt op. Het geeft meerwaarde aan de teksten en versterkt de boodschap van een ontwerp enorm. Daarnaast trekt het direct de aandacht. Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het geeft sfeer, nuance en context. Helemaal als het perfect past in de gekozen uitstraling.

1

Fotografie is al jaren onze passie. Het sluit naadloos aan bij de compositieleer van het vormgeven en vanuit ons vak zien we dan ook enorm veel foto’s voorbijkomen. Het zoeken van die ene juiste foto is nu geworden tot het zelf creëren. Zo heb je nóg meer unieke content en om je totaalvisie nog sterker uit te dragen. Ook hier gebruiken we ons thema ‘vorm volgt functie’ en ‘minder is meer’ om tot kleurrijke en sprekende beelden te komen.

1