Goed beeld is voor websites tegenwoordig onmisbaar. Het verhaal dat je te vertellen hebt wordt veel sterker met professionele beelden. De meeste websites van ons zijn dan ook sterk visueel met veel ruimte voor beeld. Mocht je er niet uitkomen dan helpen we je ook graag met professionele fotografie.



 

Website

Een aansprekende website is tegenwoordig een onmisbaar communicatiemiddel. Natuurlijk wil je dan ook de juiste inruk maken bij je bezoekers. Bij het ontwerpen van een website bespreken we eerst in een brainstormsessie het doel van jouw website en met wie je wilt communiceren. We maken een logische indeling van de inhoud door middel van een wireframe en daarna een passend ontwerp in jouw huisstijl. Na de oplevering kun je zelf dingen aanpassen en updaten in het content-managementsysteem WordPress.­­­

Huisstijl

Uiteraard is het zeer belangrijk dat de website aansluit bij je huisstijl en de positionering. Als grafisch vormgevers letten wij erop dat de kleuren en de typografie op de juiste manier worden toegepast. Daarmee komt jouw zorgvuldig opgebouwde uitstraling ook op je website volledig tot zijn recht.

Responsive

‘Responsive’ en ‘mobile first’ zijn tegenwoordig de standaard. Meer dan 50% van de bezoekers op een website is tegenwoordig immers mobiel. Wij zorgen ervoor dat je website optimaal overkomt op een mobiel apparaat.

enkele voorbeelden
Van Dijke
5iX Services
John Sadowsky