Opdrachtgever

Authenticity Source, Zwitserland

Uitgevoerd

Branding, logo restyle, projectbegeleiding, huisstijlontwikkeling, fotografie. website.

Online identiteit

Het Probleem

John Sadowsky is een gerenommeerd bedrijfsadviseur, coach, schrijver en spreker met meer dan 20 jaar ervaring op vijf continenten. Hij is een internationale autoriteit op het gebied van Leiderschap en Storytelling. Maar die autoriteit, expertise en professionaliteit werd nog niet actief ingezet om zichtbaar te worden op het internationale speelvlak.

Opdracht

Balyon kreeg de opdracht de online identiteit van John Sadowsky in lijn te brengen met zijn persoon en een professionele uitstraling te geven.

Onze Aanpak 

Balyon heeft een monogram ontwikkeld die door middel van restvormen de twee hoofdletters J en S combineert. De ogenschijnlijke eenvoud van het monogram past goed bij het praktische karakter van de gewenste uitstraling.  Naast de ontwikkeling van het logo heeft Balyon ook de website, e-mail nieuwsbrief, huisstijl, correspondentiereeks, fotografie en de social media kanalen verzorgd.

Het gebruik van kleur wordt introvert gebruikt, grijs is de leidende kleur en deze wordt ondersteund door bosgroen en herfstrood. Kleur heeft een duidelijke functie binnen de stijl en de totaaluitstraling is dan ook ingetogen, zakelijk en professioneel.

Het Resultaat

John Sadowsky heeft nu een duidelijke positionering en identiteit, zowel online als offline. De online identiteit sluit naadloos aan bij zijn introverte karakter maar biedt toch de mogelijkheid zich neer te zetten als de doorgewinterde professional die hij is.

Het monogram werkt extreem goed op boekomslagen, social media posts en de andere communicatieuitingen. Naast de identiteit is een passende website ontworpen die als thuisbasis fungeert voor zijn tweewekelijkse blogs. En ook zijn er professionele foto’s gemaakt om de huisstijl visueel te ondersteunen. Deze beelden worden dragend binnen de identiteit gebruikt en alles communiceert professionaliteit en eenzelfde heldere uitstraling.