Maak van jouw visitekaartje een ticket naar succes!

Maak van jouw visitekaartje een ticket naar succes!

Ik zie het vaak fout gaan tijdens het netwerken; enthousiaste ondernemer, goed verhaal, goeie dienst of product, goeie pitch, visitekaartje uitwisselen. En daar gaat het mis… krijg je zo’n zelfgeknutseld schaamkaartje in je handen gedrukt. 

Die zorgvuldig opgebouwde eerste indruk verbleekt bij het zien van het visitekaartje. ‘Oei, toch iets minder professioneel/betrouwbaar bedrijf dan ik dacht’ hoor ik de potentiële klant al denken. En ze hebben gelijk. Als je écht een professional bent dan zorg je er ook voor dat je visitekaartje (en al het andere materiaal waar je logo opstaat) die zelfde professionaliteit uitstraalt. Zo wek je vertrouwen en kom je georganiseerd en professioneel over. 

Helemaal als elke keer dat die potentiële klant contact met jouw bedrijf heeft dezelfde indruk bevestigd wordt. Overal, op elk vlak.

Het is dus niet voor niets dat onderzoek uitwijst dat je op deze manier 10-20% meer omzet krijgt.

Dus stap naar een specialist, een professionele vormgever en vraag die om hulp. Vraag je eens af hoeveel klanten je moet krijgen om je investering terug te verdienen en hoeveel meer klanten je gaat krijgen met een goede uitstraling… Elk visitekaartje dat je weggeeft is dan een ticket naar succes. Dan is een kleine investering geen slecht idee… toch?

Maak een afspraak, ik kom graag bij u langs!

Martijn van der Nat – Logo/Huisstijl specialist