VORMGEVING VANUIT ‘VORM VOLGT FUNCTIE’ EN ‘MINDER IS MEER’!

Vanuit onze ervaring op het grafische vakgebied benaderen we de vier gereedschappen vormgeving, fotografie, webdesign en positionering vanuit één en dezelfde visie: ‘eenvoud is het kenmerk van het ware’. Dat houdt in dat we vaak de onnodige dingen weglaten.

Dit betekent echter niet ‘kaal’. We zijn beelddenkers en hebben een drive om dat op creatieve manier te uiten. Ook denken we in ‘mooie plaatjes’, wat zich uit in creatieve logo’s, strakke ontwerpen, gelikte websites en sfeervolle foto’s. Het is allemaal uiting van die innerlijke drang tot expressie en creatie waarbij in alle disciplines de functionaliteit leidend is.

“Make it Simple, Make it memorable, Make it inviting to look at. Make it fun to read.”

Leo Burnett
Creatieve slagkracht

Jarenlange ervaring en een breed scala aan professionele vaardigheden. Maar ook een topsportinstelling, een sterke discipline en een hang naar perfectie. Precies de juiste vorm zoeken. Geen frutsels of losse eindjes maar effectieve, maximale creatieve én commerciële slagkracht zodat je de gewenste indruk bij je klanten achterlaat. Daar wordt Balyon enthousiast van!

Maximaal beeldend

In onze ontwerpen brengen wij de vorm tot de essentie terug door het principe ‘vorm volgt functie’. Het resultaat van tientallen jaren ervaring en oefening. Zo wordt jouw boodschap maximaal uitgebeeld.

Verhalende ontwerpen

Een doordacht ontwerp vertelt een visueel verhaal over jouw bedrijf. Daarmee maak jij de juiste indruk bij je doelgroep. De kracht van jouw boodschap zit verpakt in eenvoud. Eenvoudige beelden zijn gemakkelijker te interpreteren en te onthouden door de ontvanger. Zo komt jouw boodschap maximaal binnen.
Het resultaat is ‘beeld’ dat in dienst staat van ‘zakelijk resultaat voor jou’, sinds jaar en dag de passie van Balyon.
Visuele assistentie nodig?
Neem contact met ons op, dan drinken we een kopje koffie en denken graag met je mee.