Scholen

Beeldvorming voor het onderwijs

1

Hoe en wat is het onderscheid tussen de ene en de andere school? Balyon is ervaren op het gebied van scholen en hun beeldvorming. Een up-to-date website die goed de sfeer van de school weergeeft is daarbij onmisbaar. Websites zijn uitermate beeldgedragen tegenwoordig dus door het gebruik van authentieke fotografie kunt u het verschil laten zien.

1

Het is daarnaast ook van belang de juiste sfeer neer te zetten. Balyon maakt die unieke sfeerbeelden waarbij de sterke kanten van het onderwijs op ùw school duidelijk aanwezig is Denk daarbij boijvoorbeeld aan onderwijssituaties van leerkrachten die interactie hebben met leerlingen. Of sfeerbeelden van een les, speelsituaties en dergelijke.

1

Alle communicatiemiddelen van de school moeten goed aansluiten op de gewenste sfeer en uitstraling, Ook daarin is Balyon een betrouwbare partner voor uw school. Wij kunnen ontzorgen in de productie en realisatie van offline communicatiemiddelen. Denk bijvoorbeeld aan de schoolgids, posters, uitnodigingen en al het andere drukwerk.

1
Geinteresseerd? Neem contact op!

We maken graag een afspraak en denken met je mee!

0648150678