Opdrachtgever

J. Hoogendoorn Schilderwerken

Uitgevoerd

Logo, branding, corporate identity

Project branding JHS

Opdracht

J. Hoogendoorn Schilderwerken is een jong maar kwalitatief hoogstaand schildersbedrijf. Om de juiste klanten aan te trekken was het van belang een bijpassende identiteit te ontwikkelen. Kwaliteit, duurzaamheid en vakwerk zijn bij JHS de kernwaarden en dat mocht zichtbaar worden in een huisstijl aansprekend voor het hogere segment van de markt.

Onze Aanpak 

Bij het inleidende gesprek werd duidelijk dat iets met een traditioneel herenhuis wenselijk was. Uiteraard hebben we ook andere ontwerp richtingen onderzocht en uitgewerkt en voorgelegd. De klant was aangenaam verrast door de andere voorstelen en heeft uiteindelijk de knoop doorgehakt en gekozen voor het concept dat zo sterk naar voren kwam in het positioneringsgesprek.

Het Resultaat

Een eigentijdse moderne een beetje chique huisstijl die de juiste doelgroep weet aan te spreken. Naast de visuele items van de huisstijl is er natuurlijk ook het belang dat de bedrijfswagens en bijbehorende kleding schoon zijn en de algehele indruk altijd netjes en zakelijk is.

Mede doordat de uitstraling op alle fronten goed is ingezet heeft J. Hoogendoorn Schilderwerken een vliegende start kunnen maken. Met een uitstraling die de juiste kernwaarden communiceert.