Over ons

Wij zijn Balyon

Balyon is een grafisch ontwerpbureau te Katwijk. Sinds 1986 werken wij voor een uitdagende mix van klanten en zijn we een betrouwbare partner voor zzp-ers, het MKB en multinationals. Onze team van ervaren, gemotiveerde en creatieve grafisch ontwerpers werkt graag samen met u aan inventieve oplossingen.

Onze missie is:

Goed ontwerp voor iedereen, maatwerk waar onze klant beter van wordt! Samen met onze klant bouwen we graag aan hun merk en een duurzame samenwerking.

Wij staan voor u klaar

In deze tijd is het belangrijk dat bedrijven zich onderscheiden, u krijgt immers maar één kans om een eerste indruk te maken. Hoe u uzelf en uw organisatie presenteert is vaak een belangrijke factor bij het gunnen van een opdracht. Het geeft een potentiele klant bijvoorbeeld veel informatie over de te verwachten kwaliteit. Vraagt u zich wel eens af of de uitstraling van uw bedrijf overeenkomt met waar het bedrijf voor staat? Wij adviseren u graag!

Onze Expertises

Vormgeving

Concepten

Merkontwikkeling

Het is belangrijk dat al uw communicatiemiddelen samenwerken aan het gewenste imago van uw merk.

Wat doen we?

Huisstijlen:
Brochures:
Logo ontwerp:
Web design:
Fotografie:
Illustratie:
Magazines:
Concepten:

Heldere communicatie op alle vlakken. Of het nu gaat om een logo, visitekaartje, website, flyer, brochure, beurspresentatie of een hele campagne, het belangrijkste is, dat uw communicatiemiddelen samenwerken aan de gewenste uitstraling van uw bedrijf. Zo maakt u van uw naam een merk!

Voor wie?