Over mij

Martijn van der Nat, Grafisch vormgever. Praktisch, professioneel, beelddenker. Ik ben een ervaren ontwerper en heb veel kennis opgedaan bij het werken voor grote klanten als de Rijksoverheid, E.ON Energie, Gemeente Apeldoorn, FOCWA en de grootste bierbrouwer van Nederland. Die kennis en ervaring zet ik graag in om het MKB en ZZP-ers naar een hoger niveau te tillen. Op die manier creëer ik meer-waarde voor bedrijven en organisaties die een sterke(re) uitstraling willen. Zo kunt ù de gewenste indruk achterlaten bij potentiële klanten en u onderscheiden van uw collega’s. Een goed ontwerp verdient zichzelf eenvoudig terug.

Ik ben voor mijn klanten een duurzame en strategische partner op het gebied van ontwerp en positionering. 90% van mijn klanten plaatst binnen een jaar een nieuwe opdracht. En de gemiddelde duur van samenwerking met mijn klanten ligt boven de 10 jaar… Klanten die ik heb geholpen zijn zelfverzekerder, verkopen beter, zijn trotser op hun bedrijf en maken meer omzet. Daarnaast werk ik graag samen met en voor communicate-adviseurs.

Naast mijn werk als grafisch vormgever ben ik ook actief als Landschapsfotograaf voorbeelden hiervan kunt u zien op www.martijnvandernat.nl/portfolio

Mijn missie:

Goed ontwerp voor iedereen, maatwerk waar de klant beter van wordt! Ik bouw graag aan uw merk en een duurzame samenwerking. Ik help bedrijven bij het creëren van meerwaarde door hun uitstraling te verbeteren.

Het is belangrijk dat al uw communicatiemiddelen samenwerken aan het gewenste imago van uw merk.