Over mij

Martijn van der Nat, Grafisch vormgever, huisstijl specialist, Fotograaf, redactioneel vormgever & Webdesigner. Ik ben een ervaren ontwerper die veel kennis heeft opgedaan bij het werken voor grote klanten als de Rijksoverheid, E.ON Energie, Gemeente Apeldoorn, FOCWA en de grootste bierbrouwer van Nederland. Ik doe Beeld, Merk en Creatie. De opgedane kennis en ervaring zet ik in voor het MKB en ZZP-ers. Zo creëer ik meer-waarde voor bedrijven door de uitstraling op alle vlakken te verbeteren. Zo kunt ù de gewenste indruk achterlaten bij potentiële klanten en u onderscheiden van uw collega’s. Een goed ontwerp verdient zichzelf eenvoudig terug.

Ik ben voor mijn klanten een duurzame en strategische partner op het gebied van ontwerp en positionering. 90 % van mijn klanten plaatst binnen een jaar een nieuwe opdracht. En de gemiddelde duur van samenwerking met mijn klanten ligt boven de 10 jaar… Klanten die ik heb geholpen zijn zelfverzekerder, verkopen beter, zijn trotser op hun bedrijf en maken meer omzet.

Je krijgt immers maar één kans om een eerste indruk te maken…

Ik maak het verschil!

Naast mijn werk als grafisch vormgever ben ik ook actief als Landschapsfotograaf voorbeelden hiervan kunt u zien op www.martijnvandernat.nl/portfolio

Mijn missie:

Goed ontwerp voor iedereen, maatwerk waar de klant beter van wordt! Ik bouw graag aan uw merk en een duurzame samenwerking. Ik help bedrijven bij het creëren van meerwaarde door hun uitstraling te verbeteren.

Ik sta voor u klaar

Hoe u uzelf en uw organisatie presenteert en positioneert  is vaak de belangrijkste factor bij het verkrijgen van een opdracht. Mensen vormen hun eerste indruk in de eerste 0,1 seconde, en hebben dan direct een mening over de competenties en betrouwbaarheid van jouw bedrijf. Het geeft een potentiele klant veel informatie over de te verwachten kwaliteit. Stelt u zich wel eens de vraag of de uitstraling van uw bedrijf overeenkomt met waar het bedrijf voor staat? Ik adviseer u graag.

Mijn Expertises

Strategie/positionering

Concept

Vormgeving

Het is belangrijk dat al uw communicatiemiddelen samenwerken aan het gewenste imago van uw merk.