Over mij

Ik ben Balyon

Balyon grafische vormgeving is in 1986 opgericht door Maarten Balyon. Ik ben Martijn van der Nat, Grafisch Vormgever, Fotograaf, Webdesigner. Ik ben een enthousiaste beelddenker. Sinds 1999 werk ik bij Balyon en vanaf januari 2019 ben ik Balyon. Ik creëer meerwaarde bij bedrijven door de uitstraling op alle vlakken te verbeteren. Zo kunt ù de gewenste indruk achterlaten bij potentiële klanten en u onderscheiden van uw collega’s. 90 % van mijn klanten plaatst binnen een jaar een nieuwe ontwerp-opdracht. En de gemiddelde duur van samenwerking met mijn klanten ligt boven de 10 jaar! Ik ben voor hen een duurzame en strategische partner op het gebied van ontwerp en positionering.
Klanten die ik heb geholpen zijn zelfverzekerder, verkopen beter, zijn trotser op hun bedrijf en maken meer omzet.

Je krijgt immers maar één kans om een eerste indruk te maken…

Ik maak het verschil!

Naast mijn werk als grafisch vormgever ben ik ook actief als Landschapsfotograaf voorbeelden hiervan kunt u zien op www.martijnvandernat.nl/portfolio

 

 

Mijn missie:

Goed ontwerp voor iedereen, maatwerk waar de klant beter van wordt! Ik bouw graag aan uw merk en een duurzame samenwerking. Ik help bedrijven bij het creëren van meerwaarde door hun uitstraling te verbeteren.

Ik sta voor u klaar

Hoe u uzelf en uw organisatie presenteert is vaak de belangrijkste factor bij het verkrijgen van een opdracht. Het geeft een potentiele klant veel informatie over de te verwachten kwaliteit. Stelt u zich wel eens de vraag of de uitstraling van uw bedrijf overeenkomt met waar het bedrijf voor staat? Ik adviseer u graag!

Mijn Expertises

Vormgeving

Fotografie

Websites

Het is belangrijk dat al uw communicatiemiddelen samenwerken aan het gewenste imago van uw merk.

Wat doe ik?

Huisstijlen:
Brochures:
Logo ontwerp:
Websites:
Fotografie:
Jaarverslag:
Magazines:
Rapporten:

Heldere communicatie op alle vlakken. Of het nu gaat om een logo, visitekaartje, website, flyer, brochure, beurspresentatie of een hele campagne, ik zorg ervoor dat uw communicatiemiddelen bijdragen aan de gewenste uitstraling van uw bedrijf. Zo maakt u van uw naam een merk!