Magazines

Dit is Balyon

Ik ben Martijn van der Nat, Freelance Grafisch Vormgever, Fotograaf, Webdesigner. Ik ben een enthousiaste beelddenker. Ik ben een ervaren ontwerper die de kennis die ik heb opgedaan bij het werken voor grote klanten als de Rijksoverheid, E.ON Energie, Gemeente Apeldoorn, FOCWA en de grootste bierbrouwer van Nederland.

In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan bij het maken van editorials. Tot enkele jaren geleden deed ik zelfs bijna alleen magazines en publicaties. Zo heb ik in het verleden ruim tien jaar meerdere magazines mogen maken voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken (waarvan één personeelsmagazine dat wekelijks verscheen), een magazine over het Grote Steden Beleid, het magazine Carrosserie van de FOCWA en een personeelsmagazine voor de Gemeente Apeldoorn. Recentelijk maakte ik nog twee populair-wetenschappelijke magazines voor de Universiteit Leiden. Van alle magazines heb ik de basisvormgeving gedaan en uiteraard ook de creatieve periodieke invulling.
Ik ben professioneel, creatief, praktisch en heb oog voor detail en typografie. Uiteraard haal ik de deadlines. Omdat ik beschik over veel ervaring ben ik direct inzetbaar om bij te kunnen springen bij de realisatie van lopende magazine’s. Ik hou van de uitdaging om binnen de stijl van een magazine elke keer weer een nieuwe creatieve oplossing te bedenken.
Kortom ik ben een creatieve ervaren teamspelende professional die zich snel kan aanpassen en per direct als freelancer kan worden ingeschakeld.

Naast mijn werk als grafisch vormgever ben ik ook actief als Landschapsfotograaf voorbeelden hiervan kunt u zien op www.martijnvandernat.nl/portfolio

 

Binnenbekijk, vakblad voor bedrijfsvoering bij het Rijk

Eureka! - Universiteit Leiden

Origin - Universiteit Leiden