Martijn van der Nat

Martijn van der Nat

Grafisch Vormgever

Martijn van der Nat

Na 11 jaar bij een drukkerij gewerkt te hebben van vlakdrukmonteur tot DTP-er/systeembeheerder begon ik in 1999 bij ‘Maarten Balyon grafische vormgeving’.

Mijn ervaring opgedaan in het drukkerswezen komt elke keer tot uiting in mijn werk. De opgedane kennis van grafische productiemethoden zorgen elke keer voor creatieve ontwerpen die realistisch en haalbaar zijn. Typografie, meedenken, vlakverdeling, ruimte en stilering zijn thema’s die steeds weer terugkeren in mijn werk. Met oog voor subtiele veranderingen en soms een totaal andere invalshoek probeer ik telkens weer een product naar een hoger niveau te tillen. Naast vormgeving heb ik mij de laatste jaren ook gespecialiseerd in digitale fotografie.

Martijn van der Nat, Grafisch vormgever, Fotograaf, redactioneel vormgever & Webdesigner. Ik ben een ervaren ontwerper die de kennis die ik heb opgedaan bij het werken voor grote klanten als de Rijksoverheid, E.ON Energie, Gemeente Apeldoorn, FOCWA en de grootste bierbrouwer van Nederland. Mijn kennis en ervaring zet ik in voor het MKB en ZZP-ers. Ik creëer meer-waarde bij bedrijven door de uitstraling op alle vlakken te verbeteren. Zo kunt ù de gewenste indruk achterlaten bij potentiële klanten en u onderscheiden van uw collega’s. Ik ben voor mijn klanten een duurzame en strategische partner op het gebied van ontwerp en positionering. 90 % van mijn klanten plaatst binnen een jaar een nieuwe ontwerp-opdracht. En de gemiddelde duur van samenwerking met mijn klanten ligt boven de 10 jaar… Klanten die ik heb geholpen zijn zelfverzekerder, verkopen beter, zijn trotser op hun bedrijf en maken meer omzet.

Je krijgt immers maar één kans om een eerste indruk te maken…

Ik maak het verschil!

Naast mijn werk als grafisch vormgever ben ik ook actief als Landschapsfotograaf voorbeelden hiervan kunt u zien op www.martijnvandernat.nl/portfolio

‘Een slechte uitstraling hoeft toch tegenwoordig niet meer’ Als ik een bedrijf zie met een verkeerde uitstraling gaan mijn handen jeuken en krijg ik kromme tenen. Goede ontwerpen zijn geen luxe meer, maar een noodzaak!